វិធីធ្វើទាខ្វៃ - Peking Duck
គ្រឿងផ្សំ
- ទា 1ក្បាល
- គ្រឿងសំរាប់ស្រូបឲ្យមានជាតិ(Hoisin sauce) 4ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ 2ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅខ្ទឹមស 2ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅខ្ញី 1ស្លាបព្រាបាយ
- គ្រឿងទេសទាំងប្រាំមុខ(Five-spices powder) 1ស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេច 1ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល 1ស្លាបព្រាបាយ
- មើមខ្ញី 1បន្ទះ
- គល់ខ្ទឹមស្លាក 1គល់
- ឈើអែម 1ក្ដាប
- គ្រាប់ប៉ូចកាក់ 1ក្ដាប
- សំបកក្រូចឆ្មារគ្រៀម 1បន្ទះ
- ទឹកឃ្មុំ 470ml
- ទឹកក្រូចឆ្មារ 1ស្លាបព្រាបាយ
- ទឹកខ្មេះ 470ml
- ម៉ាល់តូស(Maltose) 470ml
គ្រឿងផ្សំ
- ទា 1ក្បាល
- គ្រឿងសំរាប់ស្រូបឲ្យមានជាតិ(Hoisin sauce) 4ស្លាបព្រាបាយ
- ស្ករ 2ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅខ្ទឹមស 2ស្លាបព្រាបាយ
- ម្សៅខ្ញី 1ស្លាបព្រាបាយ
- គ្រឿងទេសទាំងប្រាំមុខ(Five-spices powder) 1ស្លាបព្រាបាយ
- ម្រេច 1ស្លាបព្រាបាយ
- អំបិល 1ស្លាបព្រាបាយ
- មើមខ្ញី 1បន្ទះ
- គល់ខ្ទឹមស្លាក 1គល់
- ឈើអែម 1ក្ដាប
0 comments:
Post a Comment